פעילות ספורטיבית אחרי לייזר ברשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

15/08/2013 | 21:33 | מאת: הראל

שלום , לפני כשבועיים התגלה לי קרע חלקי ברישתית העין באותו היום טופלתי ועשיתי לייזר . מכיוון שאני אחד שעוסק בפעילות ספורטיבית מרובה רציתי לדעת כמה זמן אחרי הלייזר אני יכול לחזור לפעילות. פגשתי כמה רופאים שם במהלך היום בטיפול הלייזר - אחד אמר לי שבוע , אחד אמר לי חודש , השלישי אמר בין שבועיים לשלושה. מה באמת התשובה ?

שלום הראל אז למי תאמין? לרופא וירטואלי כמוני? מקובל לאמר כמה שבועות עד חודש שאל במעקב הבא את הרופא הבודק

מנהלי פורום רשתית