זבובים בעין

דיון מתוך פורום  רשתית

03/08/2013 | 18:53 | מאת: דיאנה זגורי

ביום שיש באופן פתאומי הופיעו זבובים ומסך דק בעין שמאל.הייתי דחוף אצל רופא עיניים שטען שאין מה לעשות ולבוא לביקורת עוד 3 חודשים. האם אכן אין מה לעשות? זה מציק לי כבר 24 שעות . האם אני יכולה לעבוד 8 שעות מול מחשב.לראות טלויזיה? להמשיך לתפקד כרגיל ..כולל ספורט. אני מוטרדת אולי בכל זאת כדאי להתיעץ שוב? אני בת 65. תודה .

שלום דיאנה טוב שנבדקת. זהו תהליך שכיח של שינויים בג'ל העין (קרוי זגוגית או ויראוס). אכן, לרוב אין בעיה, אולם תיתכן הפרדות רשתית. מכיוון שאין בבדיקה נרגענו. הזבובים הם בעצם עכירויות עדינות של ג'ל העין והם לא (!) ייעלמו מתוך העין. לוקח זמן ארוך (לפעמים אפילו כמה חודשים) עד שמתרגלים, העכירויות קצת שוקעות או שהמוח מתרגל. כנראה הכל ביחד.

מנהלי פורום רשתית