שאלה על גוף זר

דיון מתוך פורום  רשתית

25/07/2013 | 09:29 | מאת: קייט

בוקר טוב, אתמול בדרך לעבודה הרגשתי כאילו משהו נכנס לעין משהו עף או אבק לא יודעת ,לפני שזה קרה ועקב יובש בעין יש לי הרגשת דקירות בעין וקצת שריפה וכאב לכן אני משתמשת בגנטיל ששמתי מיד עת הרגשתי שמשהו נכנס לעין ... האם זה מסוכן או שהטיפות יעזרו וזה יעבור ? אין אודם או כאב חריג או משהו רק דקירות קטנות ולפעמים הרגשה של משהו בעין שחולפת וחוזרת וכו'.. פשוט אין תורים לרופא אלא לעוד חודש לכן השאלה האם זה יעבור ולא יסכן את העין ? .... תודה

אלו כנראה סימני יובש מוגבר הייתי שם הרבה יותר ג'נטיל- אם לא יישתפר - פונה לרופא העיניים בכל זאת

מנהלי פורום רשתית