מעכב PCI יתר לחץ דם בסטריה לבבית PCI LAD DUST 70/90

דיון מתוך פורום  רשתית

24/04/2024 | 10:12 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 58 חולה מורכבNF1 אאברתי לפני2 חודשים תיפול רדיוכרוגיה לרוש בפעם השני גם צינתור מוח לזגירת מיפרצת וצינתור לב טחפולי לפני שבועים עברת צילום עיניים פלורסצאין עם חומר ניגוד בפינוח כתוב עורקים מוצרים עם AV CORSSINGS אפשר לדעת מה זה אומר [יש לי לחץ דם לא מוזן די גבוע מגי לממדים של 205 על 100 זה חלק מי הבעיות הרפאוית ] רק הפשר לאסביר על הבדיקת של צילום תודה דקטור

שלום יתר לחץ דם לא מאוזן ממושך יכול לגרופ להיצרות כלי דם כמתואר מציע התיעצות עם רופא/ה שממש יבדוק את עיניך בריאות

מנהלי פורום רשתית