פחד מניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  רשתית

01/04/2024 | 17:50 | מאת: נוי

שלום ד"ר אני בת 31 לפני 5 שנים עברתי לייזר לתיקון ראיה שלא צלח עברתי ניתוח נוסף לפני שנה וחצי ושוב חזר מספר וגם עיוותים בראיה הכוללים סינוורים הילות ומריחות צבעים. וגם אני סובלת 5 שני מפלוטרס שמחמיר עם הזמן לפני 6 חודשים ילדתי והתווספו הבזקי אור ונקודות נוספות שמרצדות למול העיניים כל הזמן מאוד מטריד. במיון שלחו הביתה בטענה שאין דבר הרגשתי שזה מחמיר קבעתי למומחה רשתית ועברתי ניתוח לקרע ברשתית במקום והרופא הציע לחשוב על ניתוח ויטרקטומיה אבל הסביר לי על כך שלא ניתן בכלל לראות בעין המנותחת מספר חודשים האם בכל ניתוח כזה מזריקים גז לעין? והראיה מטושטשת או ממש חשוכה? אני בפחד נוראי להשאר ככה וגם פחד לבצע את הניתוח אודה לתשובתך .

שלום אחרי ויטרקטומיה משאירים בעין אויר או גז או סיליקון. עם גז רואים לא טוב עד שנספג. מס שבועות

01/04/2024 | 21:07 | מאת: נוי

רואים לא טוב הכוונה רואים מטושטש מאוד כמו נניח אחריי לייזר? או ממש אין שדה ראיה ועכירות מלאה,?

ממש לא טוב

מנהלי פורום רשתית