לאחר ניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  רשתית

21/11/2023 | 00:53 | מאת: שרון

בן 45 ארבעה חודשים לאחר ניתוח ויטרקטומיה הפרדות רשתית. פגיעה בראיה מרכזית פוטורצפטורים לא סדירים ובאוסיטי לפני שבוע נאמר שהם מתחילים להסתדר. רואה 6/20 רואה מעוות. שאלתי האם העיוות קשורה לרצפטורים? עד מתי סיכוי להחלמה? האם נטילת לוטאין וזיאקסנתין + astaxanthin יכולה לשפר את החלמת הפוטורצפטורים

שלום העיוות קשור לפוטורצפטורים. הם קולטני האור. ניזוקו מעצם ההפרדות. לא מכיר קשר לשיפור בעזרת הויטמינים (זה ידוע שעוזר למחלה אחרת של ניוון)…. אבל לא רואה דרך שבה זה יכול להזיק לעין. בריאות

מנהלי פורום רשתית