מה משמעות בדיקת OCT שלי

דיון מתוך פורום  רשתית

12/11/2023 | 19:13 | מאת: בדיקת OCT

מה זה אומר ? עין ימין עובי מרכזי לפי המפה כ 280 מיקרון השקע הפובאלי תקין . אין פגיעה במבנה השכבתי של הרשתית . בשכבת ה RPE גליות המתאימה לדרוזן , חלקם גדולים מאד ובעיקר בולט גרוזן ענק ברביע רקתי תחתון לא הדגם נוזל תת רשתיתי ואין הידרציה של הרשתית. עין שמאל עובי מרכזי לפי המפה כ 260 מיקרון השקע הפובאלי תקין . אין פגיעה במבנה השכבתי של הרשתית . בשכבת ה RPE גליות המתאימה לדרוזן , חלקם גדולים מאד לסיכום הסריקה תקינה למעט דרוזן גדולים

שווה להשוות עם ממצאי הבדיקה. כמובן. מדובר בניוון רשתית על פניו

מנהלי פורום רשתית