Intermediate Dry AMD

דיון מתוך פורום  רשתית

12/11/2023 | 15:53 | מאת: זאב

ד"ר בלפר שלום, אמי בת 69, אובחנה לאחרונה עם Intermediate AMD. יש גורמי סיכון ברקע, אמנם לא מעשנת. יש לי אליך 2 שאלות: 1. האם יש מכשירים לניטור ביתי,חוץ מאמסלר גריד כמקובל בארה"ב כמו: OCT ביתי, ForseeHome, PHP? 2. כול כמה זמן היא צריכה להיות במעקב באופן כללי - כול 3 חודשים או חצי שנה? החשש ברור ונדרש מעקב שלא יעבור ל AMD ניאווסקולרי (רטוב)? 3. חוץ מ OCT תקופתי האם ממליץ על FAF, OCTA/ FA? בתודה מראש, זאב

12/11/2023 | 15:56 | מאת: זאב

תודה זאב

שלום 1. איני מכיר 2. 6 חודשים זה מקובל 3. אין צורך בשוטף. רק על פי הערכה בבדיקה

מנהלי פורום רשתית