חודשים וחצי אחרי ניתוח רשתית עם גז מוקולה ספליט

דיון מתוך פורום  רשתית

11/11/2023 | 09:01 | מאת: אסנת

חדות ראיה 6/120 עם חריר 6/12, זגוגית נקיה, רשתית צמודה, צלקות ליזר, דיסקה תקינה, ירוד התחלתי האם יכול להיות שיפור בראיה , נכון לעכשיו רואה ממש לא טוב מאוד מפריע לשגרת החיים

שלום חדות ראיה 6/12 לאחר אירוע קשה ככ של הרשתית נחשב תוצאה ממש טובה. בלי טיפול העין היתה מתעוורת. יחד עם זאת- ציינת שיש קצת קטרקט. בהמשך (לא קרוב מידי לניתוח הרשתי)- אני מניח שניתן לשפר עוד קצת עם ניתוח קטרקט. שווה לשקול. בריאות

11/11/2023 | 10:33 | מאת: אסנת

תודה על התגובה המהירה, מה המשמעות של ההבדל בבדיקת הראיה 6/120 לעומת 6/12 עם חריר

הכוונה שעם משקפיים הראיה צפויה להיות הרבה יותר טובה. זה הזמן לגשת לאופטומטריסט

21/11/2023 | 00:55 | מאת: שרון

שאלה נוספת האישון לא חזר מאז הניתוח תקוע. מה האופציןת מלבד פילוקרפין? להמתין אולי יסתדר?

זה יכול להיות זמן טיפול תרופתי טיפול ניתוחי. לפעמים גם נשאר לא ענול.

מנהלי פורום רשתית