קטרקט לאחר חיגור ויקטורמריה

דיון מתוך פורום  רשתית

29/09/2023 | 15:56 | מאת: נטלי

אז לאחר חודשים מהניתוח, הגז נשאר 5 אחוז ומה שאני רואה בעין זה רק טשטוש מוחלט הכל חלבי.לא מצליחה לקרא מ ס''מ. בת 39. בבדיקה השבוע, הרופא אמר לי שיש לי קטרקט בגלל הניתוח. זה כל כך משפיע עד אבדן ראיה הקטרקט? הגיוני שתוך חודשיים יהיה כזה קטרקט חמור? אמורה לעשות ניתוח רק אחרי שתרד לי סריטה בקרנית יש מספר 9.5 קרוטקונטס וצילינדר 4. אשמח לתובנות. תודה רבה.

שלום נשמע סביר והגיוני. אם הרשתית הבריאה- ניתוח הקטרקט יכול מאד לשפר הראיה. בהצלחה

מנהלי פורום רשתית