מפלס נוזל בקרנית לאחר גז

דיון מתוך פורום  רשתית

09/09/2023 | 11:50 | מאת: נטלי

היי. ראשית תודה על המענה המקצועי בפורום. חודש וחצי לאחר חיגור וגז. בבדיקה לפני יומיים ברשתית 50 אחוז גז בקרנית 20 אחוז. ועדיין לא רואה כלום. בעין אני רואה כמו מפלס של נוזל עד גובה 2 שליש.האם זה הגז? הרופא אמר לי שהגז נמצא למעלה? ואם נשאר 20 אחוז למה עדיין לא רואה כלום? מה שאני מצליחה לראות זה רק בחלק התחתון של העין במבט כלפי מטה כן רואה את האצבעות שאני מזיזה.חוץ מזה כלום

שלום אין גז בקרנית. לא קיים אז מניח שזה מושג אחר. בכל מקרה- אם רואה סביר במבט למטה- זה באיזור שכבר אין גז. אז זה סימן טוב.

09/09/2023 | 16:59 | מאת: נטלי

כמובן באמצעות העין השניה. זה הגיוני? גם הרופא אמר שיש 50 אחוז ברשתית ו 20 אחוז קדימה לכן לא הצליח עדיין לראות את הרשתית.רק חלקית

כן הגיוני

מנהלי פורום רשתית