פוטורצפטור מה זה אומר

דיון מתוך פורום  רשתית

29/08/2023 | 19:29 | מאת: שרון

חודש ושבוע לאחר ויטרקטומיה וקטרקט. גז 40 אחוז לחץ 15 יש אי סדירות של הפוטורצפטור תת פובאלית חדות fc. שאלתי האם הפוטורצפטור יכול להתרפא או שזה כמו תא שלא יקום לתחייה...מה נסיונך אומר? האם זו הסיבה שרואה הכל עקום וכתוביות בטלוזיה עקומות?

שלום שרון יש מליוני פוטורצפטורים ברשתית. אלו התאים הקולטים את האור וממירים לגרוי חשמל. הם זקוקים להתאושש מהמחלה והניתוח. בריאות

29/08/2023 | 22:32 | מאת: שרון

תודה על התגובה המהירה לא מובן מאליו בעולמו. האם זה כתוצאה מכך שהראייה המרכזית נפגעה? אלו בעצם ההשלכות? כלומר יש תקווה שהם יחלימו? ואולי העיוות תתיישר? בתוך הבלון גז השחור אני רואה ממש ברור

אין דרך לחזות מראש. אבל העובדה שבתוך הגז הראיה טובה מעידה על תיפקוד סביר ונותנת אופטימיות. סבלנות

11/09/2023 | 20:52 | מאת: שרון

שלום דר, שאלה נוספת..חודש ושלושה שבועות 20 אחוז גז. בן 45...מקולה אופ בהפרדות..אובדן שכבות של הez נראה בoct...שאלתי האם הם יכולים להחלים? נכנס כבר תאי גזע כחלופה? או שזהו גזירת גורל ואמשיך לראות מעוות וקטן חפצים... בגל האנטרנט מדברים רק על הרס הez כתוצאה מניוון האם מדובר באותו משקל הפרדות ספורדית

שלום. הכל סימנים בלי משמעות ספציפית. אחרי כ 3 חודשים מהניתוח אפשר להעריך. השתלת תאי גזע אינם בתהליך יומיומי עדיין. למיטב ידיעתי

מנהלי פורום רשתית