לאחר ניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  רשתית

24/08/2023 | 21:20 | מאת: שרון

שלום ד"ר חודש ושבוע לאחר ניתוח ויקטומי הפרדות שעה 6 עד 12 גז 38 הבועה הצטמקה לאיזור הרצפה החלק העליון רןאה יותר נקי שאלתי...אני רואה מעוות חפצים וכתוביות...יש סיכוי שזה עדיין השפעה של הגז ויסתדר בחלוף חודשיים או שזהו אכלתי אותה לכל החיים

24/08/2023 | 23:04 | מאת: שרון

הפרדות מאוד בולוזית מעורבת מקולה מלאה ללא עדות לחור מקולרי בוצע עם קטרקט (ns+1). בתוך הבועה רואה מקרוב חד וגודל רגיל של החפצים. מחוץ לבועה הכל קטן יותר ומעוות. הפיך? להמתין לצאת הגז אולי יסתדר? אולי קטרקט עדשה גורמת? טלוזיה רואה כתוביות די חד אבל מעוות. 34 יום לניתוח

24/08/2023 | 23:07 | מאת: שרון

מידע חשוב ...לאסיק לפני עשרים שנה היתי עם מינוס 1 וחצי שני העיניים..הפרדות לפני 6 שנים...ועכשין בעין השניה היול בן 45

שלום הגז בודאי משנה את שבירת האור וגם…. לוקח כ 3 חודשים עד לתוצאה יציבה. ואז הולכים למדוד משקפיים. בקיצור, סבלנות.

25/08/2023 | 23:27 | מאת: המשך

תודה על התגובה המהירה. וגם זה שהאישון עדיין תקוע ולא מצטמק מן הסתם לא עוזר לחידוד. התקווה שלי שהעיוות יהיה מהקטרקט ואז זה יהיה הפיך. בתוך הבועה השחורה אני רואה בגודל מלא אולי זה אפקט של זכוכית מגדלת

אז יש מקום לתקןוה

מנהלי פורום רשתית