לאחר היפרדות רשתית רואה נצנוצים

דיון מתוך פורום  רשתית

17/08/2023 | 21:44 | מאת: מוטי גלאם

שלום רב! בן 50 ,לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח היפרדות רשתית בעין שמאל שמו לי שמן בעין (הניתוח בוצע החירום בדובאי) הרופאים פה בדקו ואמרו שהניתוח נראה טוב,אני רואה 6/60 כרגע ומקווה לטוב,מקרוב אני רואה אותיות , בעין ימין היו חורים בוצע לייזר לסגירתם , מעולם לא היו לי בעיות עיניים לפני המצב הזה. בימים האחרונים הופסק קוזופט ומאז החלו נצנוצים בעיניים ,מול מחשב ,מול טלוויזיה,ובאור ,נבדקתי אתמול אצל רופא והוא אומר שאין חורים ברשתית,האם זה מסוכן ? מה זה אומר ? האם לדעתך אצליח לחזור לראות חד עם תוצאה של 6/60 כרגע עם השמן ? תודה רבה על העזרה

שלום מוטי אם אין חורים אז הנצנוצים אינם מסוכנים קשה מאד לחזות מה תהיה הראיה… לוקח לרשתית לפעמים חודשים להתאושש. בריאות

18/08/2023 | 00:09 | מאת: מוטי גלאם

תודה רבה על התשובה הרגעת אותי! לא ניחן לחזות אפילו אם הראיה חזרה חלקית ? מקרוב ממש אני רואה אפילו תרגום , אשמח לדעת בנוסף האם ניתוח להוצאת השמן מסוכן או מורכב ?? תודה רבה 🙏🙏🙏

מנהלי פורום רשתית