תודות רמות שמאל וימין דסקה תקינהמוקולה שמורה כלי דם תקנים צמודה ללא ק

דיון מתוך פורום  רשתית

28/07/2023 | 12:01 | מאת: NOT_FOUND

שמאל קולה שמורה פרט לerm מינמלי תחתון והפרעה מינימלית בrpeבמרכזcstכ244עובי סיביי הראיה תקין וצע צילום צבע.ימיןמקולה שמורה (הפרעה מינמליתב ברצףrpeמרכז+התדקקותגבולית במרכז)cstכ338עובי סיבי תקין.האם זה ניוון או בהכרח יהפוך לניוון ? מחכה לתשובתך. בלחץ... אלפיים תודות

מצטער. אין סיכוי שאוכל לענות על כזו שאלה. ו…. ההחלטה על ניוון תלויה בעיקר בבדיקה. לא בצילום. הכי טוב לשאול את מי ששלח אותך לבדיקה וראה את עיניך ואת הצילום

מנהלי פורום רשתית