קטע מוזר עם שדה הראיה בעין ימין

דיון מתוך פורום  רשתית

26/07/2023 | 09:48 | מאת: Yoni

שלום אני בן 19 סובל מניסטגמוס מולד , קוצר ראייה בינוני , צילינדר גבוה יחסית , פזילה ועין עצלה. לאחרונה אני מרגיש כשאני באוטו ששדה הראיה בעין ימין חלש יותר ואני לא יודע מה זה יכול להיות . יש לציין שאני סובל גם מהידרוצפלוס עם חיוורון דיסקות טמפורלי קבוע ועם עבר של פאפילדמה לפני כשלוש שנים . מה זה יכול להיות ? בבדיקות העיניים האחרונות הכל תקין אז אני לא יודע מה זה ולכן לא יודע מה לעשות … אין לי כיוון . אולי AION ? אולי גלאוקומה ? אני לא יודע … אשמח לתשובה ועזרה בבקשה

שלום לאור גילך הצעיר והרקע אני מציע בדיקת עיניים מקיפה ובדיקה של נוירולוג.

מנהלי פורום רשתית