נקודה שחורה מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  רשתית

17/07/2023 | 22:14 | מאת: ניב

שלום דר ליפני שנה וחצי היה לי 2 נקודות שחורות לאחר חצי שנה זה עבר כבר לא ראיתי את זה גם אם מידיי פעם בקטנה לא זכור לי כלום מזה היה לי ברוך השם שקט שנה ליפני שבוע חזר לי נקודה שחורה רק הפעם היא הרבה יותר קטנה מליפני שנה וחצי בגודל יתוש שוב פעם אני דואג ומתעצבן מזה שאלה בבקשה האם יש סיכויי שזה יעלם או יניח לי יש סיכויי שזה יספג? מה זה אומר שגודל קטן מאוד אודה על תשובתך תודה רבה לך

אם זו נק חדשה- כדאי לגשת לבדיקה בהקדם. לוודא שאין קרע ברשתית

19/07/2023 | 08:53 | מאת: ניב

תודה אתמול נבדקתי והרופא אמר שהכול בסדר תקין ברוך השם ושאלה ששאלתי בהודעה הראשונה מה זה אומר שיש נקודה קטנה מאוד והאם יש סיכויי שזה יעלם/יספג או יניח לי כמו בפעם הקודמת שעזב אותי לשנה וחזר תודה רבה לך

זו עכירות בג׳ל העין. הגודל והצפיפות לא משנים.

מנהלי פורום רשתית