לפני מספר ימים אובחן לי קרע ברשתית. עברתי טיפול בלייזר.

דיון מתוך פורום  רשתית

17/07/2023 | 18:24 | מאת: הילי

לפני מספר ימים אובחן לי קרע ברישתית. עברתי טיפול בלייזר. כרגע במעקב אחרי ההיצטלקות. האם בתקופה זו ועד מתי יש צורך במנוחה מלאה הכוללת ישיבה בלבד כולל שינה בישיבה? אם כן מה הרציונל מאחורי זה? האם יש להמעיט בקרי

אין צורך לישון בישיבה. אלא אם יש דימום בזגוגית - ואז הכוונה היא שהדם ישקע למטה (כוח הכבידה) ויפריע פחות בציר הראיה. רצוי להימנע מס שבועות מפעילות נמרצת ומטלטלת, כדי לאפשר לצלקות להדביק טוב יותר את הרשתית סביב הקרע.

18/07/2023 | 07:56 | מאת: הילי

דימום בזגוגית אלה בעצם קורי העכביש שאני רואה? האם יש להימנע מקריאה? האם מותר לי עוד 3 שבועות לטוס לחו"ל? והאם יש מניעה לחזור לעבודת ניהול משרד שאינה כרוכה בעבודה פיזית. תודה רבה על התשובות העינייניות .

כפי שציינתי. אפשר לעשות הכל מלבד טילטולים ומאמץ פיסי מוגזם לכחודש

מנהלי פורום רשתית