פלוטרס וOCD זה שילוב מנצח

דיון מתוך פורום  רשתית

16/07/2023 | 17:11 | מאת: נוי

היי דוקטור, באמת שאני כבר מותשת. לנצח את הפלוטרס זה פשוט בלתי אפשרי ובתור אחת עם ocd אני מבינה שהבעיה היא מנטלית ולא פיזית. קיבלתי החלטה לנסות לחיות את הפלוטרס עד שנה מהרגע שגיליתי אותם (גיליתי אותם באפריל האחרון) ובמידה ועד אז לא אתרגל אז אבצע ניתוח. אשמח לכמה שאלות: 1. כשאתה אומר שצריך להתרגל אליהם אתה מתכוון שמתישהו אפסיק לראות אותם או שפשוט תמיד אראה אותם בראייה שלי מתעופפים להם מצד לצד ורק אהיה אדישה אליהם? כי קשה לי להאמין שמתישהו אני לא אבחין בהם 2. האם אתה מכיר אנשים שיש להם הרבה פלוטרס שצפים להם בעיניים והם רואים אותם קבוע זזים להם בעין וזה לא מפריע להם והם חיים חיים רגועים ושמחים ומתפקדים רגיל? 3. האם חרדה מגבירה את הפלוטרס?? 4. מה הסיכוי שפלוטרס יחזרו אחרי ניתוח ויטרקטומיה? אודה לתשובתך

שלום 1. הם שם. אבל מפריעים פחות 2. המון 3. לא 4. קטן. אבל קיים האם שווה לעשות בשביל זה ויטרקטומיה (שזה ניתוח עם סיכונים)? שאלה חשובה.

16/07/2023 | 21:24 | מאת: נוי

תודה דוקטור על הסבלנות והסובלנות! אתה עושה עבודת קודש ♥️🙏

מנהלי פורום רשתית