שלום........................

דיון מתוך פורום  רשתית

20/06/2023 | 19:59 | מאת: שלום

יש לי לפעמים כאבי אוזניים וגם יכול להיות קצת אדום שבא באפיזודות צפצופים באוזניים ובראש היה לי לפני כמה זמן צפצופים שנמשכו זמן רב יותר מ 10 דקות ויש לי גם כמו תחושת סחרחורת כזאת לא תחושה סיבובית יותר כמו כאילו משהו זז בשניה בראייה וכאילו משהו בראש טיפה זז כמו תחושה סיבובית בראש כשזה קורה מין ורטיגו רציתי לשאול האם במידה והורטיגו כמו תחושה שמשהו קצת זז בראש האם זה נשמע כמו משהו נויריולוגי חמור במידה וזה מהעיינים/המוח, ולא מהאוזניים.האם ללכת לרופא עיינים או ישר לנויריאפטמלוג והאם זה חלילה יכול להיות ממחלה רצינית כמו גיד** חליחה הכוונה האם מעלה חשד או שזה לרוב מדברים יותר פשוטים יש לי באופן כללי קוצר ראייה אולי ייתכו קשר בין הדבריל

שלום יש הרבה אבחנה מבדלת. הייתי מתחיל בבדיקה אצל רופא המשפחה ולפנות לפי המלצתו.

מנהלי פורום רשתית