cws ללא מחלות רקע ידועות

דיון מתוך פורום  רשתית

19/06/2023 | 14:19 | מאת: טניה

שלום, בת 38 ללא בעיות רפואיות ידועות. התחילו floaters לפני שנה ונראו נקודות דם זעירות וצלקות ברשתית. לפני כחודש, בעקבות הופעה של פס בהיר בראיה בזוית עין שמאל, רופא עיניים אבחן cws בודד ו-2 נקודות דם זעירות. בדיקות דם כלליות שכוללות איתור סכרת והולטר לחץ דם יצאו תקינים. מחכה לתור למומחה רשתית. רציתי לשאול בבקשה איזה בדיקות עלי לבקש בנוסף לבדיקות שכבר נעשו. תודה רבה

תלוי בממצאים. יש מחלות העלולות לגרום סימנים כאלו. הרופא ימליץ על הבדיקות על פי הסיפור והממצאים. בריאות

מנהלי פורום רשתית