התרגלות לפלוטרס בגיל 34

דיון מתוך פורום  רשתית

15/06/2023 | 07:39 | מאת: שיר

היי ד״ר נדב. ראיתי שכתבת שיש לך פלוטרס מגיל 12 ובסוף התרגלת אליהם. רציתי לדעת כמה זמן לקח לך להתרגל אליהם והאם גם לך הכמות פלוטרס רבה? תודה מראש

שלום. באמת שלא זוכר כמה זמן לקח לי להתרגל. עברו שנים רבות מאז. יש לי בודדים בכל עין. פחות מ 10.

15/06/2023 | 10:26 | מאת: שיר

אם יש לי פלוטרס כבר 4 חודשים אז יש סיכוי שהם לא יתרבו? אני חוששת שזה רק יתרבה

אין לדעת. זה יכול לקרות. חשוב להבין שהסיכוי לקרעים ברשתית קיימים. אבל קלושים ביותר.

15/06/2023 | 10:30 | מאת: שיר

ההתרבות בפלוטרס זה רק כשיש קרעים בתשתית?

לרוב אין קרעים. אם יש רחפנים חדשים חשוב לוודא שאין- כדי לא לפספס

מנהלי פורום רשתית