הזרקות אווסטין לטיפול בדימום

דיון מתוך פורום  רשתית

12/06/2023 | 04:28 | מאת: אור

שלום רב, בעלי בן 59 סובל מסכרת התחלתית ולחץ דם גבוה שנים רבות, לא מאוזן מטופל תרופתית. מזה מספר חודשים התחיל לסבול מהפרעה לראיה בעין שמאל. היינו אצל מספר מומחים (בחו"ל) ונאמר לנו שהמצב נגרם מדימום כתוצאה מלחץ דם והומלץ על זריקות אווסטין. האם זו אבחנה סבירה? תודה מראש על המענה.

שלום נשמע סביר. אני כמובן, לא יכול לאמר בודאות כמו מי שבדק אותו. יש דיווחים לאחרונה על עליה משמעותית במקרים של חסימות בכלי דם ב 1-2 שנים האחרונות.

מנהלי פורום רשתית