פלוטרס מתרבה בעיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

06/05/2023 | 22:16 | מאת: פלוטרס מתרבה

שלום רב דקטור . אשמח לדעת מהנסיון שלך, עם יצא לך לראות אנשים שיש לך פלוטרס מתרבה , נקודות שקופות / שחורות, חוטים שקופים , כתמים של ג׳ל , נצנצים בשמים . שבסוף מתרגלים לזה? ולא מתלוננים? במידה וכן ? כמה זמן🙏🏼 כי רופאים אומרים לי כל פעם שאין כלום, להתעלם. וזה מתרבה , אז הסיכון להיפרדות רשתית יורד?

שלום אנשים שיש לך פלוטרס מתרבה , נקודות שקופות / שחורות, חוטים שקופים , כתמים של ג׳ל , נצנצים בשמים . שבסוף מתרגלים לזה? ולא מתלוננים? בהחלט כן לי עצמי יש כאלה מגיל צעיר. והרבה מאד נבדקים שמסתדרים טוב. לפעמים אחרי שנה.

מנהלי פורום רשתית