פגיעת שפיץ נייר בלחמית העין.

דיון מתוך פורום  רשתית

03/05/2023 | 11:32 | מאת: בחור צעיר 23

שלום ד"ר, לפני שעה בערך בלי כוונה נכנס לי נייר מקופל לעין(השפיץ של הנייר), ופגע לי בלחמית העין, ועכשיו שורף לי ממש, וגם שורף לי מאחורי הראש איפה שלחמית העין נפגעה, מה עלול לקרות לי? ואין לי כרגע שטף דם נכון לעכשיו

מציע לגשת לבדיקה

03/05/2023 | 21:43 | מאת: בחור צעיר 23

שלום ד"ר הלכתי בסוף, ובדק אותי רופא משפחה(כי רופא אונליין הפנה אותי למרכז לרפואה דחופה של כללית), וקבע שנוצר גירוי מהחבלה, ונתן לי טיפות עיניים, ואמר לי שאני צריך לקבוע תור לרופא עיניים כי המקרה שלי הוא לא בגדר של מקרה חירום בכדי לקבל הפנייה למיון אבל הקטע הוא שאני לא יכול לעצום את העין הזאתי, קשה לי להירדם עם העין שנפגעה.

ההצעה היחידה שיש לי היא לדבר עם המוקד של קופח או לגשת למיון ואז לדאוג להתחייבות / תשלום

מנהלי פורום רשתית