פלוטרס בלתי נסבל שמתגבר .

דיון מתוך פורום  רשתית

20/04/2023 | 21:14 | מאת: פלוטרס ברמה בלתי נסבלת!

היי אני קרוב 5 חודשים בערך, סובל מפלוטרס בלתי נסבל בעיקר שקוף. חוטים נקודות הילות וכו. בקיצור לא משעמם לי! מקולה רשתית בשתי עיניים: פריפרי, לאטיס מינימלי WWP טמפורלי תחתון פריפרי, לאטיס מינימלי WWP טמפורלי תחתון רשתית רחפנים זגוגית אפשר לטוס ? יש הגבלה של שעות טיסה? אפשר לנשום? ולהבין שזה מציק הפלוטרס ? אבל בטווח של תקופה כזאת אולי זה מחמיר אבל לא מסוכן? תודה🙏🏼

שלןם אין בעיה לטוס. אני לא ממש מבין את שאר השאלות.

21/04/2023 | 16:17 | מאת: המשך לשאלה שלי

בהתאם לתוצאה בדיקה ברשתית,ניתן לטוס בכל מיני שעות? אפשר להיות רגוע זה לא יזיק לי? הפלוטרס מחמיר אבל לא מסוכן כי בדקו אותי ?

בהתאם לתוצאה בדיקה ברשתית,ניתן לטוס בכל מיני שעות? * בלי קשר לתוצאות הבדיקה ניתן לטוס בכל שעה. אפשר להיות רגוע זה לא יזיק לי? * מה לא יזיק? הפלוטרס מחמיר אבל לא מסוכן כי בדקו אותי ? * לא מבין. אם יש החמרה/שינוי- מומלץ להיבדק.

מנהלי פורום רשתית