פלוטרס והפרעות ראיה

דיון מתוך פורום  רשתית

19/02/2023 | 12:13 | מאת: פלוטרס מתרבה .

היי,ֶליפני 5 חודשים רכשתי משקפי ראיה בגלל מספר בצד ימין 0.50 , ומד שמואל ללא מספר, פשוט זה עוזר לי. אין לי צילינדר וכו.. בחודשים אלה שחקתי איתם פעם לובש פעם לא וכו.. יכול להיות שזה גרם לי לפלוטרס ו עכריות בג׳ל? ובנוסף לזה שאלה נוספת, יש לי מין נקודה שחורה 3ֶחודשים בערך, שזה כמו ״לכלוך שאותה אני רואה גם עם אני סוגר את העין . ולפעמים היא נהיית גדולה . זה נקרא פלוטס? או כל התולעים השקופים שיש . ונקודות קטנות רצות מהר , ויש לי כמה קטנות כאלה שרצות מהר בצבע כהה (שחור)ֶקטנות קטנות שרצות מהר . ושאלה אחרונה , במידה ואני סובל מפלוטרס / עכריות הג׳ל מתגבר ,ֶללא עדיות קרע או חור תודה לאל🙏🏼 אני יכול להיות רגוע? וחייב לציין, שמבלי להכיר אותך דוקטור נדב, אני לאט לאט משלים עם זה… 🙏🏼

היי,ֶליפני 5 חודשים רכשתי משקפי ראיה בגלל מספר בצד ימין 0.50 , ומד שמואל ללא מספר, פשוט זה עוזר לי. אין לי צילינדר וכו.. בחודשים אלה שחקתי איתם פעם לובש פעם לא וכו.. יכול להיות שזה גרם לי לפלוטרס ו עכריות בג׳ל? לא ובנוסף לזה שאלה נוספת, יש לי מין נקודה שחורה 3ֶחודשים בערך, שזה כמו ״לכלוך שאותה אני רואה גם עם אני סוגר את העין . ולפעמים היא נהיית גדולה . זה נקרא פלוטס? כן או כל התולעים השקופים שיש . ונקודות קטנות רצות מהר , ויש לי כמה קטנות כאלה שרצות מהר בצבע כהה (שחור)ֶקטנות קטנות שרצות מהר . גם- כן ושאלה אחרונה , במידה ואני סובל מפלוטרס / עכריות הג׳ל מתגבר ,ֶללא עדיות קרע או חור תודה לאל🙏🏼 אני יכול להיות רגוע? אכן כן. וחייב לציין, שמבלי להכיר אותך דוקטור נדב, אני לאט לאט משלים עם זה… 🙏🏼 בריאות

מנהלי פורום רשתית