שלום תוכל לעזור לי עם האבחנה

דיון מתוך פורום  רשתית

06/02/2023 | 03:47 | מאת: אלה

קרקעית עין שמאל דסקה תקינה מקולה בגדר הנורמה הקף עליון לטיס עם חור עגול ורשתית מורמת בשעה 12 רשתית צמודה ללא חורים או קרעים . מצד אחד רשום שיש לי חור עגול ומצד שני הרשתית צמודה ללא חורים או קרעים, אז אני לא מבינה לשם מה שולחים אותי לעשות לייזר. אשמח לתשובה כדי שאבין פחות או יותר

יש איזור עם חור ורשתי מורמת סביבו. אותו רוצים להגביל כדי למנוע הפרדות גדולה.

08/02/2023 | 04:00 | מאת: אלה

ולייזר לא יכול לגרום לבעיה בעתיד? הבנתי שיש סיכון של ירידה בראייה וממברנה אפירטינלית שיכולה להיווצר על פני מרכז הראייה. אני צודקת?

מדובר בהערכת נזקים. לטעמי, במקרה כזה- היתרונות כולים משמעותית על הסיכון (הקטן) והחסרונות.

מנהלי פורום רשתית