לפני שבועיים התחלתי לראות חוטים שחורים. הלכתי לרופא עיניים בקופ"ח שלח

דיון מתוך פורום  רשתית

29/09/2022 | 16:41 | מאת: אמל

בבית חולים נבדקתי על ידי 2 רופאים שראו שיש קרע היקפי ונעזה לי לייזר. אחרי 5 ימים הלכתי לביקורת ..בבדיקה רופא עיניים לא ראה קקע וגם לא ראה צלקות של לייזר. וקרא ל 3 רופאים אחרים שבדקו ואמרו אותו דבר. אים קרע ואין צלקת דל לייזר. ובבדיקה יש עכירות של נוזל הזגוגית משהו כזה. השאלה שלי האם זה טבעי שהיה לפני קרע ועכשיו לא? האם זה טבעי שהם לא רואים אפילו צלקת של הלייזר? או בסך הכל זאת טעות של רופאים שראו קרע ועשו לי לייזר ? ומה זה העכירות בשעה 6.5-7 האם זה מדאיג?

אכן לא סביר.

מנהלי פורום רשתית