שאלות לרופא בבעיית רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

08/08/2022 | 08:53 | מאת: עינבי

הרופא רשתית אמר שיש ניוון יבש אך לא דיבר איתי כלל על וויטמינים. ולא המליץ על לקיחתם, אני מודאגת מכך. מוטרדת שבגלל אי לקיחתם תהיה הרעה. לדעתך יש לחזור אליו בדחיפות?

שלום הדעות חלוקות בענין הויטמינים. גם מי שממליץ (אני ביניהם)- יש דרגות מסוימות של ה׳מחלה׳ המצדיקות ויטמינים אלו.

12/08/2022 | 16:14 | מאת: עינב

תודה על תשובתך. רק מבקשת להבין ,האם מייד באבחנה ראשונית שיש ניוון יבש נותנים ויטמינים? הבנתי מתשובתך שאתה ממליץ. האם מייד באבחנה ראשונית זה עשוי למנוע הדרדרות? או ממתינים לראות התהליך.ורק אז נוטלים הויטמינים. בקיצור..באיזה שלב הנך ממליץ על נטילתם. תודה מראש. באמת תודה רבה

לא דחוף. שווה לשאול

מנהלי פורום רשתית