אבחנה הקשורה בניוון יבש

דיון מתוך פורום  רשתית

03/08/2022 | 07:49 | מאת: זוהר

מה הטיפול אם בכלל באבחנה בניוון יבש? האם יש טיפות/תרופות למניעת החמרה? ותוך כמה זמן עלולה להיגרם החמרה לניוון רטוב? תודה רבה ויום טוב

שלום יש מצבים בהם ניתן ליטול סוג מסויים של ויטמינים על מנת להקטין הסיכוי של נמג יבש "להפוך" לרטוב. עם הגיל הסיכוי למעעבר ל"רטוב" עולה עד כ 5%. איני יודע לאמר בדיוק כמה זמן

04/08/2022 | 13:36 | מאת: זוהר

תודה רבה ד'ר על המענה. לא ציינתי שגילי 70.ברור לי שאינך יכול לתת זמן מדוייק. רק שלפני כמה חודשים בoct לא היתה אבחנה של ניוון יבש. ורק לאחרונה. אם בכל זאת תוכל בבקשה לענות, האם זה עניין של שבועות, חודשים, שנים. שעלול להיות ניוון רטוב. מאוד מודה לך.

שנים. אם בכלל (5% סיכוי סהכ)…

מנהלי פורום רשתית