בקשר לשאלה ששאלתי אותכם מי קודם

דיון מתוך פורום  רשתית

29/07/2022 | 18:00 | מאת: גולדי

שלום וברכה צהריים טובים שאלתי אותכם מי קודם שאלה על מבנה העין והמצב ברשתית ואמרו לי שצריך מעקב אם כן כל כמה זמן צריך מעקב בכזה מצב??? אמרו לי על עין ימין להיות במעקב בין 3 שבועות ל4 יש לי תור לרופא עיניים רשתית בעוד 4 שבועות האם להאשיר את זה או אפשר גם לבטל ולעשות מעקב אחרי כמה חודשים או שמצריך עכשיו כמו שאמרתי לכם אני צריכה לעשות משקפיים כל יום ועם המשקפיים שאני לובשת אותם עכשיו אני רואה מטושטש מי קרוב אבל אם אני יעשה משקפיים חדשים לא יתנו לי ללכת יותר לרופאי עיניים מה עדיף לעשות משקפיים חדשים או ללכת לרופא עיניים רשתית עוד חודש??? אשמח למענה תודה רבה

שלום אין קשר בין השניים. משקפיים זה לאופטיקה. רופא רשתית- זה לבדוק שאין מחלה. ברשתית. בריאות

מנהלי פורום רשתית