מבולבלת בין הרופאים את מי לקחת למעקב יש לי מחר תור לרופא מומחה רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

20/07/2022 | 20:08 | מאת: גולדי

שאלה על בעיה של קטרקט בימים החמים אני גרה בבני ברק יש שם שמש מאוד חזק עכשיו בגלל הימים החמים בעיקר בשעות הבוקר והצהריים והשעות האלה אני עובדת במרפאת שיניים וכמובן השעותש האלה אני בחוץ אני בינתיים בלי משקפי שמש אשמח לדעת את מי עדיף לי לקחת מחר עשיתי תור לרופא מומחה רשתית לייעוץ אך מה צריך לעשות במקרה ששואלים שאלה על בעיה של קטרקט שמתגבר האם יכול גם להיות קשר לתרופות שלוקחים במשך השנים??? תודה רבה כתבו לי ביום ראשון: זגוגית נקייה דסקה גבולות ברורים גון ­ חיוורון קל טמפורלי, קיעור 4.0, ללא דימומים וללא חיפוי כלי דם מקולה שטוחה, אין רפלקס פוביאלי רשתית צמודה, בהיקף כמעט 360 לאטיס ללא חור או קרע נבדקה בגולדמן 3M האם ללכת למומחה רשתית ומי שם להתקדם למרפאת קרנית??? תודה רבה ויום טוב... הרופאה אמרה לי להיות במעקב בעוד שבוע ועשיתי בעבר בדיקה של m3 עם עדשה על הקרנית כמו שכתבו והיה נראה לי שיש לה חשד למשהו מסויים ולכן היא אמרה לי להיות במעקב שבוע הבא אשמח למענה תודה רבה

אני ממש הייתי שואל אותה. ממה שכתבת אין רושם לבעיה

מנהלי פורום רשתית