אשמח להסבר מה אומר המילה שכתבו לי עדשה זכה, יש רושם לשייר אמבריונלי על...

דיון מתוך פורום  רשתית

23/06/2022 | 23:20 | מאת: גולדי

שלום וברכה הייתי היום אצל רופא עיניים במרפאת נוירואופתלמולוגיה באיכילוב אשמח לדעת מה אומר המילה שכתבו בעדשה הוא הסביר לי שמדובר בעדשה תוך עינית שנשארה מי ילדות אשמח לדעת במה מדובר??? אני רוצה גם לציין שכנראה הייתי צריכה לעבור ניתוח קטרקט בגיל צעיר ולא עשו כלום עשיתי בעבר אולטרהסאונד ביומטריה עדשה שראו שהעדשה מאוד קמורה וגם בעבר לפני הקיץ הזה המצב נשאר סטטתי וכשהייתי באיכילוב המצב נהיה יותר חום??? האם יש טעם לקחת עוד חוות דעת על העדשה כי אני גם מפחדת על ההתפחות בחום של הקיץ??? תודה רבה אני בת 29 גרושה ללא ילדים... אזור קבצים מצורפים אני גם רוצה לציין שהגעתי ביום מבוהל בלי תוכנית לבצע עוד צילומים והרופא רצה שאני יעשה עוד צילומים עם הטכנאית יגיד לרופאים שצעקו עליה אחרי המרפאה שידעו שזה אני, כי חיכיתי לך חצי שנה ואני גרושה אנחנו חרדים ואני גרה אצל אחראית שהיא לא מבינה מה הבעיה הרפואית שלי ואני כן בכל אופן אשמח לדעת מה אומר הבעיה ש מה שכתבו לי פה היום אני רוצה לציין שאף פעם לא עברתי ניתוח קטרקט בחיי ואני כבר מרגישה טשטוש בעיניים כמה ימים תודה רבה ושבת שלום אשמח להסבר מה אומר המילה שכתבו לי עדשה זכה, יש רושם לשייר אמבריונלי על חלק אחורי של עדשה

שלום לא רואה כאן קבצים אבל מדובר במשהו עדין ולא משמעותי מולד. בעיקר אם לא מפריע לראיה

מנהלי פורום רשתית