לייזר אחרי קרע ברשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

12/06/2022 | 15:15 | מאת: יובל

היי בת 28 עברתי בחמישי האחרון לייזר עקב קרע קטן ממש ברשתית בעין שמאל. עברתי היפרדות רשתית שהייתי קטנה ב2 העיניים. עין אחת הצליחו להציל(שמאל)שהיא כרגע עם מס -5 ועין ימין לא מתפקדת. הקרע היה בעין שמאל. שמתי לב שיש לי כמו מעין משהו שמפריע לי לראות אחרי הלייזר בעין שבא בוצע הלייזר. האם זו תופעה אחרי הלייזר והיא תעבור? ומה הסיכוי שתהיה לי היפרדות רשתית?אני ממש מפחדת שבין מין הימים לא אראה יותר.

לפי התיאור שלך הייתי ניגש לבדיקה. בכל מקרה של ספק- עדיף. בריאות

12/06/2022 | 15:47 | מאת: יובל

ומה הסיכוי שתהיה היפרדות רשתית?

לא גדולה - אבל למה לקחת סיכון ?

מנהלי פורום רשתית