מהי ציסטרונים ברשתית האם מדובר בבעיה בכלי דם תודה רבה

דיון מתוך פורום  רשתית

08/06/2022 | 22:40 | מאת: גולדי

שלום וברכה אני בת 29 יש לי בעיה ברשתית מי פגות וכתוצאה מי לקיחת תרופות וגם קוצר ראיה גבוה הייתי אצל רופאת עיניים רשתית שלא התייחסה למצב ולא נתנה לי לדבר אחרי יום שביליתי באיכילוב ודיי פחדתי אני בת 29 לפני כמה שנים אני כבר סובלת מי בעיה ברשתית כנראה על רקע לבישת משקפיים לא טובים ואני חייבת להיות רגועה כי אני סייעת לרופא שיניים ואני צריכה להיות בעבודה כי אני עובדת לבד... לפני כמה שנים גלו לי בעין ימין קרע קטן שהיה צריך להיות מוקף בלייזר כשהגעתי להדסה עין כרם בזמנו אבחנו לי קרעים פרסיים בעין שמאל ומי אז לא היה לי טיפול לאחרונה יש לי סימפטומים ברשתית בעין ימין של זובבוים מי שדה ראיה עין שמאל כבר עשיתי לייזר לרשתית גם שנה שעברה לפני חודש הייתי אצל רופאה שלא התייחסה למצב ונתנה לי ללכת הביתה בלי טיפול ומי אז אני לא שקטה בעין ימין הסברתי למישהי על הסימפטומים של הבעיה ולא צריך לכאוב השאלה היא מה שהרופאה כתבה לי במסמך אמור להיות התקדמות של היפרדות רשתית תודה רבה בבדיקה היום: מקטעי קדמיים שקטים, cornea steep , אין lines vogt , עדשות זכות , זגוגיות צלולות, דסקות בגבול חד צבע תקין, מקולות שטוחות, רשתיות צמודות , שינויי ציסטיים לטיס בהיקף ללא קרעים, שינויים פיגמנטריים בעיקר משמאל. כלי דם סך הכל בגדר הנורמה מה אומר המצב שינוי ציסטיים לטיס בהקף ללא קרעים האם מצריך אבחון של אולטרהסאונד באיכילוב בגלל עין ימין ??? רצו לעשות לי צילום איידון של ההקף ולא היה להם את הצילום בגלל לי לא היה התחייבות לזה אשמח לתשובה תודה רבה

שלום שינויים ציסטים יכולים להיות חסרי משמעות. זה תיאור של המצב… הצילום, אני מניח, הוצע כדי שאפשר יהיה בעתיד לעקוב ולהשוות. בריאות

מנהלי פורום רשתית