בעיה ברשתית העין מי פגות וקוצר ראיה גבוה

דיון מתוך פורום  רשתית

23/05/2022 | 20:40 | מאת: גולדי

ערב טוב לא הבינו אותי מספיק עשו לי שנה שעברה טיפול לרשתית העין בעין שמאל לייזר לסגירת קרע קטן במקום של הארקדה מאוד גבוה בעין שמאל הרופא שראה אותי השבוע כתב לי רשתיות תקינות בשמאל בעין שמאל צלקות לייזר נזלי עליון איפה שעשו לי את ההלחמת הקרע שנה שעברה בהיקף הרשתית שינויים אטרופיים לכן יש לי שאלה מה אומר השינויים האטרופיים באותו עין האם היא יכולה להתפתח כקרע ברשתית באותה עין יש לי תור לרופאת רשתית בשבוע הבא עין ימין בעיקר נפגע מי פגות ובה יש בעיקר את הקוצר ראיה הגבוה ובעיקר באותה עין לא עשו כלום כל השנים האם בעין שמאל יכול להתפתח קרע בגלל ההלחמה בלייזר??? תודה רבה אני רוצה לציין שאני כל הזמן עם משקפיים בלי מספר מתאים ולכן יש לי יותר סיכונים לקרעים בהיקף הרשתית תודה רבה עצב הראיה דו צדדי קעור 0.8 ב2 העיניים מי מה יכול לגרום עליה בקעור בעצב הראיה?? תודה רבה

מציע להשאיר המענה למי שיבדוק אותך בשבוע הבא. מי שרואה את זה יכול להעריך יותר טוב ממני

מנהלי פורום רשתית