ניב מיואש מאוד מהנושא

דיון מתוך פורום  רשתית

19/04/2022 | 20:37 | מאת: ניב

שלום דר בלפר 3נחודשים יש לי נקודה/שתיים שחורות קטנות כמו יתוש שבא והולך בבדיקה שעשיתי הכול תקין זה נהפך למטרד בלתי פוסק ופשוט לקחתי את זה מאוד קשה שאלה האם יש סיכויי שזה יעלם ויעזוב אותי לנפשי ומתיי לפעמים כמה שעות זה נעלם וחוזר ממתין לתשובה בבקשה תודה ניב

שלום ניב האמת שאלו שינויים עדינים בג'ל הממלא את חלל העין (נקרא זגוגית) הם אינם עוזבים את חלל העין אבל.... עם הזמן הם יכולים לשקוע או לצאת ממרכז ציר הראיה. בנוסף המוח לומד להתעלם מהם - וזה כנראה מה שמתרחש אצלך. מדובר על מצב שמתרגלים אליו בריאות

20/04/2022 | 12:14 | מאת: ניב

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות המהירה אוקיי יש סיכויי שלא אראה את זה הרופא בבדיקה כתב פלוטרס זה בגודל יתוש שמטייל וכמה זמן זה יצא משדה הראיה תודה רבה דר בלפר

מנהלי פורום רשתית