קרע ברשתית: גורמים וטיסה באופק

דיון מתוך פורום  רשתית

24/03/2022 | 17:51 | מאת: ורד

שלום רב, אני אישה בת 56. היה לי קרע ברשתית ובתאריך 13.3.22 ועשו לי טיפול בלייזר. כעת אני נמנעת מכל פעילות פיסית. בנוגע לגורמים לכך: אין לנו גנטיקה כזאת במשפחה ואין לי כל מחלה אחרת. האם יתכן שאחד מהדברים הנ"ל הביאו לכך? חרדה ולחץ נפשי. מריטת גבות עם שעווה. חוסר בשעות שינה. טיפול מכאיב באופן פתאומי וחד אצל רופא השיניים. תודה רבה על המענה. ארבעה שבועות לאחר הטיפול, אני אמורה לטוס. האם הטיסה עצמה יכולה ליצור טראומה או לחצים ונזק לעין? במידה ובביקורת שאעשה 3.5 שבועות לאחר הלייזר, יאמר לי שהכל בסדר- האם אוכל בחו"ל כבר לטפס על מדרגות או לעשות הליכות ארוכות? תודה מראש על מענה לשאלותיי.

שלום לא מכיר מנגנון המקשר בין מה ששאלת. אין בעיה לטוס כל עוד אין גז בעין

24/03/2022 | 19:10 | מאת: ורד

תודה, ד"ר על המענה המהיר. ומה לגבי שאלתי בנוגע לפעילות פיסית בחו"ל ? (הליכה וטיפוס על מדרגות) תודה רבה 🙏

שוב. אין בעיה. כל עוד אין גז…

24/03/2022 | 20:09 | מאת: ורד

תודה רבה על המענה. שבת שלום, 🌹

מנהלי פורום רשתית