לאחר ניתוח היפרדות רשתית band + vit

דיון מתוך פורום  רשתית

27/01/2022 | 09:28 | מאת: אסף

שלום לפני שבוע עברתי ניתוח היפרדות רשתית band+ vit עם גז, מכיון שהיו לי מס רב של קרעים מסביב לכל גלגל העין, כרגע העין עדיין נפוחה וואני לא יכול לראות דבר שאלתי היא מהו פרק הזמן הסביר בו הנפיחות אמורה לרדת והעין תפתח שוב? האם יש מגבלה להסתובב בחוץ בשמש? מתי ניתן לשטוף את העין עם מים? כמה זמן מומלץ להמשיך ולישון עם מגן העין? תודה מראש

‏שלום לכל מנתח יש פרוטוקול קצת שונה של טיפול. בעיקרון הנפיחות אמורה לרדת בימים הראשונים. הראיה יכולה להמשיך להיות לא טובה עד שהגז נספג. ‏בכל מקרה של ספק כדאי להתייעץ עם המקום שבו עברת הניתוח. בריאות

מנהלי פורום רשתית