קרעים מרובים ברשתית העיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

07/12/2021 | 22:20 | מאת: moti

שלום דוק' נכבד, בן 59 קוצר ראייה גבוה וerm בעין שמאל, לאחר קרעים מרובים בהיקף רשתית שתי העיניים והקפתם בלייזר, תהליך שנמשך כשלוש שנים עד עתה, האם סיכון מוגבר להיפרדות ואם כן האם הסיכוי להצלחת ניתוח יורד בשל כך, שאלה נוספת מה ניתן לעשות על מנת לעצור את התהליך של היווצרות הקרעים ברשתית, כריתת זגוגית או התערבות אחרת,בברכה,

שלום אכן לייזר מניעתי וטיפולי היא הדרך לשמירה עלהרשתית מהיפרדות. לא מבצעים לרוב ויטרקטומיה כמניעה… אלא אם יש חלילה הפרדות. יש לך סיכון סטטיסטי מוגבר לקרעים והפרדות בכל מצב (עם או בלי ניתוח קטרקט) אבל עדיין לא סיכון משמעותי… בריאות

09/12/2021 | 20:42 | מאת: moti

תודה למענה המהיר דוק' האם העובדה שיש לי לייזרים מרובים ברשתיות מהווה גורם לאי הצלחה בניתוח היפרדות באם אצטרך ניתוח כזה בעתיד, בברכה רבה,

מנהלי פורום רשתית