האם אפשר ללכת לעשות משקפיים בכזה מצב או מצריך התייעצות נוספת

דיון מתוך פורום  רשתית

14/10/2021 | 16:11 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 יש לי בעיה של עין ימין קטן בגלל קוצר ראיה גבוה עין שמאל לא נוראה רק נהיה יותר גרוע מי דלקת לחמית היום הייתי במרפאת עיניים אוקלופלסטיקה באיכילוב שאמרו לי שאני צריכה לעשות שוב מעקב רשתית וקרנית השאלה מה עושים כשאי אפשר לראות את הרשתית בעין בגלל המבנה של העין הרופא אמר לי שזה המבנה של העין בגלל פגות כנראה האם אני יכולה להיות שקטה בגלל של עשו כלום לרשתית בעיקר בעין ימין כל השנים או עדיף לי ללכת לייעוץ נוסף תודה רבה שולחת לכם את האבחון: תנועות העיניים תקינות ללא הגבלה מ"מ מימין ומשמאל MRD 1 4 תקין בשתי העיניים סביב 13 ממ LF מנח הליד קריז תקין. בשתי העיניים תגובה פפילרית בהיפוך העפעף,ללא מסה, לחמית קטטיה, קרנית שקופה. דסקות במאה תקין שליליים. COGAN TWITCH ן FATIGE TEST ללסיכום ללא עדות לפטוזיס להמשיך מעקב בקרנית ורשתית אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים בכזה מצב כשגם הקרנית וגם המבנה של העין קטן ולא עשו כלום לעין בגלל שהיה בלתי אפשרי ללראות את העין בגלל המבנה שלה תודה רבה

שלום נשמע שכדאי להתיעץ עם מי שבודק אותך. בוודאי כשיש אי ודאות לגבי הממצאים בריאות

מנהלי פורום רשתית