תופעה מוזרה היום אני רוצה לציים שאני לא יכולה ללכת כל שבת לבית חולים

דיון מתוך פורום  רשתית

11/09/2021 | 22:25 | מאת: לוברבום

שלום וברכה שבוע טוב לאחרונה התחיל להיות לי הרבה פלאוטרס אבל אני לא יודעת אם זה נובע מי לחץ נפשי או מי משהו אחר בשבת אחר הצהריים הרגשתי צל שחור מול עין ימין בגלל שלא ידעתי מה לעשות בגלל שהיה שבת לא הלכתי לבית חולים אחרי שעה כשיצאתי מי הבית פתאום התחלתי להרגיש החרמה בריאה אבל אני לא יודעת מי מה זה נובע באותה עין לא עשו כלום כל השנים ויש גם בעיה של קטרקט מולד וגם בעיה ברשתית מי פגות וקוצר ראיה גבוה האם כשאני הפסיק להיות בלחץ מי כל דבר קטן זה ייעלם??? אני לא יכולה ללכת לבית חולים על חשבון של עבודה אני גרושה ואני צריכה לעבוד!!! תודה רבה

שלום מה שאת מתארת יכול להיות הפרעה ברשתית ויש לך גם גורם סיכון - קוצר ראיה עכשיו הזמן ללכת לבית החולים - יש רופא תורן כל הלילה לא הייתי מוותר על בדיקה במקרה כזה.

מנהלי פורום רשתית