שאלה על דלקת .. מקווה שתעזור לי

דיון מתוך פורום  רשתית

10/07/2013 | 12:55 | מאת: בר

שלום רב, לפני ארבעה חודשים הייתה לי דלקת ויראלית בעין לקחתי דקסאמיצין לששה ימים לא עזר הרבה אז החליפו לי לאופלקס לעשרה ימים ועברה הדלקת. אחרי זה משארו לי דקירות בעין הרופא אמר לי להשתמש בגנטיל , הוקל המצב .. אתמול הייתה בחתונה הייתה רוח ואבק מאז אני שוב מרגישה דקירות בעין האם זה ממזג האוויר? או שחלילה הוירוס יחזור או הדלקת.? ממש פוחדת שזה יחזור לי מקווה שתרגיע אותי ... תודה לך מהלב ד"ר

שלום בר סימנים של דלקת עיניים כוללים גם הפרשות (לא דמעות) ואודם ניכרים. מה שאת מתארת נשמע כיובש או אבק/חול. בעיקרון - זו יכולה להיות תחושה התחלתית של דלקת..... אם כי פחות סביר

מנהלי פורום רשתית