בת 28 עם בעיה ברשתית מחכה לי תור לרופאת רשתית גנטית כבר 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רשתית

23/07/2021 | 08:34 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 יש לי תור לרופאת רשתית גנטית בבית חולים בילינסון כשאני כבר מחכה לזה 4 חודשים לפחות. אני כרגע גרושה ואני לא יכולה עכשיו לשחק עם עבודה בכלל אני חייבת עבודה כמה שיותר מהר מי צד שני אם אני לא אסדר את מה שצריך אף אחד לא יסדר את זה (אם לא אסדר את כל הדברים הרפואים אף אחד לא יסדר לי את זה...) גם הם לא יכולים לשלוח אותי כל כך הרבה לרופאי עיניים. לכן אני שאלת מי קודם עם מי אפשר לדבר על כזה נושא תודה רבה

מצטער. לא יודע

מנהלי פורום רשתית