מה יכול להיות הבעיה שנובע של אי סמטריה בעין ימין בצילום רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

18/07/2021 | 19:16 | מאת: לוברבום

שלום וברכה כבר כמה חודשים שאני עושה צילומי רשתית וכתוב עלהם אי סמטריה בצילומים האם יכול להיות לחוסר סימטריה בין אחת לשניה בקשר לעין יש לי עין אחת יותר קטנה מי השניה שמתבטא בעיוות בעפעף ומבנה העין קטנה מי השניה האם יכול להיות בעיה שלעפעף צנוח/ קרנית אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות כי המצב כבר קרוב לכמה שנים טובות תודה רבה

שלום מצטער- אין כאן מספיק מידע לענות. יכול להיות הגיוני. מציע לשאול את הרופא שבודק ממש. את העיניים והצילום.

מנהלי פורום רשתית