תוצאות או סי טי מקולה ב2 העיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

17/07/2021 | 23:26 | מאת: לוברבום

שלום וברכה שבוע שעבר עשיתי או סי טי מקולות ויש לי תוצאות ביד האם צריך בירור גם של פכימטריה עובי הקרנית בכזה מצב תודה רבה עובי מקולה עין שמאל336 מקרון עובי מקולה עין ימין 333 מקרון עובי מקולה עין ימין צילום 2 325 מקרון עובי מקולה עין ימין צילום 2 322 מקרון עובי מקולה עין שמאל צילום 2 321 מקרון עובי מקולה עין שמאל צילום 2 331 10+ מקרון עובימקולה עין שמאל צילום 2 327 4+ מקרון האם אני יכולה לבקש גם עובי הקרנית כשהמצב ככה כי אני ודעת שאם המצב לא טוב בגלל העצב הראיה יכול להיות בגלל קרנית דקה גלאוקומה תודה רבה

שלום יש צורך לשלב התשובות עם בדיקה לכן ראוי שמי שהפנה ייראה התוצאה וידון על המשמעות בריאות

מנהלי פורום רשתית