בעיה בעין שמאל מי הזנחת דלקת שלא טופל

דיון מתוך פורום  רשתית

16/07/2021 | 13:16 | מאת: לוברבום

היי יש לי תור בעוד שבוע וחצי אצל רופאת עיניים רשתית גנטית שאני מקווה שהיא תעזור לי בנושא יש לי עוד שאלה ברשותך אם אפשר לשאול תודה רבה שלום וברכה אני בת 28 לפני שנתייםה תחלתי לצורך משקפי מולטיפוקל שזה לא אמור להיות בכזה גילב בעבר אמרו לי שיש לי קטרקט מולד שקשור לקטרקט גרעיני אבל אני עדיין בייבי אני רק בת 28 וזה עוד לא הגיל אמרו לי שאפשר לעשות יאג ליזר כדי לנקות את העדשת העין מי העכירות כי זה עכירות נזלית מרכזית בעיקר בעין ימין האם יש כזה דבר בבית חולים שעושים יאג לייזר לפני ניתוח הוצאת העדשה יש לי גם בעין ימין דלקת בלחמית אלרגית אקוטי שלא חולף לי הייתי לפני 3שבועות אצל רופאת עיניים שנתנה לי טיפול באופטילסט ב2 העיניים ואני שמה את זה כל יום וזה לא עובר לי האם יש פתרון עם שטיפה של העין כי אני מאו מפחדת בגלל הרשתית והסיפטומים שיש לי באותה עין זה: הדבקות העפעף העליון למשטח איפה שהדלקת ולפעמים אני קמה בבוקר עם גירודים וכאבים בעין האם יש פתרון עם שטיפה של חומר חזק במרפאות חוץ בבית חולים אשמח לדעת תודה רבה

טוב. זה נושאים רבים ושונים 1. בהצלחה בבדיקה הגנטית 2. אני לא מכיר פעולת לייזר יאג בעדשה למישהו שלא עבר ניתוח קטרקט. 3. אין פתרון שטיפה למשהו אלרגי. בכלל. 4 אין לאלרגיה כל קשר לשאלת הרשתית (תהא אשר תהא). בריאות

מנהלי פורום רשתית