חורים ברשתית של שתי העיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

12/07/2021 | 17:48 | מאת: לואיזה

היי, יש לי קוצר ראייה (-7). לפני 8 חודשים במהלך בדיקה שגרתית התגלה חור בהיקף בעין שמאל- נשלחתי ללייזר. ביום שישי האחרון עשו לי לייזר נוזף באותה העין (חור אחר) ובעין ימים הגבילו חרירים. אני בביקורת כל חצי שנה. האם הסיכוי שלי להגיע להפרדות רשתית גבוה חרף העובדה שאני עוקבת כל הזמן? האם יש בעייתיות בעשיית לייזר כל חצי שנה?

שלום עצם הימצאו מיופיה וקרעים הם כבר גורם סיכון להפרדות. הטיפול המניעצי בלייזר לפי הצורך, המודעות והמעקב הצמוד הם הפתרון הקיים לשמור על הקיים. בריאות

15/07/2021 | 15:22 | מאת: לואיזה

תודה רבה האם מותר להמשיך להתאמן כרגיל? (משקולות יד 6 קילו סהכ)

בהחלט

מנהלי פורום רשתית