רחפנים לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  רשתית

27/05/2021 | 21:33 | מאת: אילנה

שבוע לאחר ניתוח קטרקט בעין ימין באו רחפנים. כמה ימים לאחר מכן גם מידי פעם הבזקי אור. לפני ארבעה חודשים עברתי גם ניתוח בעין שמאל ואז היו רק רחפנים.שאלתי:האם יכול להיות מצה שהרחפנים והבזקי האור לא יגרמו כל נזק? שלא יעשו חור ברישתית? יש מצב שזה יעבור בשלום? אודה מאוד לתשובתך.

שלום ברוב המקרים הרחפנים ו/או ההבזקים אינם מלווים בנזק לעיתים רחוקות ייתכן קרע ברשתית. לכן בכל מקרה שיש רחפנים חדשים (!) יש המלצה לפנות לבדיקה לוודא שאין קרע. בריאות

מנהלי פורום רשתית